Λεκάνες

ΛΕΚΑΝΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ

Στο Youbath.gr διαθέτουμε τη μεγαλύτερη γκάμα από λεκάνες τουαλέτας για να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στο χώρο σας. Είτε πρόκειται για το κυρίως μπάνιο του σπιτιού σας, είτε για το μικρό βοηθητικό w.c. θα βρείτε το κατάλληλο προϊόν σε ασυναγώνιστη τιμή. Σας προσφέρουμε, από κλασσικές λεκάνες με ξύλινο μασίφ κάλυμμα, μέχρι μοντέρνες λεκάνες σε διάφορα χρώματα (κόκκινο, μαύρο κ.α.) τις οποίες προμηθευόμαστε από κορυφαίους κατασκευαστές του κλάδου όπως Ideal Standard, GSI. , Laufen κ.α.

 

No records found.

ΛΕΚΑΝΕΣ

ΛΕΚΑΝΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ

Οι λεκάνες τουαλέτας χωρίζονται σύμφωνα με τον τύπο τους σε (α) κρεμαστές λεκάνες, (β) λεκάνες δαπέδου με εντοιχιζόμενο καζανάκι ή με καζανάκι υψηλής πιέσεως και (γ) λεκάνες δαπέδου με το παραδοσιακό καζανάκι πορσελάνης.

Οι λεκάνες με το καζανάκι πορσελάνης πωλούνται σαν σετ, ενώ στις υπόλοιπες λεκάνες, το καζανάκι πωλείται ξεχωριστά. Τέλος, μπορείτε να ολοκληρώσετε τη σύνθεση του μπάνιου σας, αγοράζοντας μπιντέ και νιπτήρες της ίδιας σειράς.

 

ΚΡΕΜΑΣΤΕΣ ΛΕΚΑΝΕΣ

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερος κόσμος επιλέγει να τοποθετήσει κρεμαστή λεκάνη στο μπάνιο του, κυρίως για λόγους design αλλά και για λόγους υγιεινής. Τα κυριότερα πλεονεκτήματα στην τοποθέτηση μιας κρεμαστής λεκάνης είναι: (1) ο εύκολος καθαρισμός στην περιοχή κάτω από αυτή, (2) η εξοικονόμηση χώρου στα μικρά μπάνια, καθώς η μέση προβολή μιας κρεμαστής λεκάνης είναι 52-53 cm ενώ υπάρχουν και μικρότερες. Οι κρεμαστές λεκάνες μπορούν να τοποθετηθούν αποκλειστικά και μόνο σε συνδυασμό με εντοιχιζόμενο καζανάκι.

ΛΕΚΑΝΕΣ ΔΑΠΕΔΟΥ (με εντοιχιζόμενο ή υ/π καζανάκι)

Παρόμοια αποτελέσματα με αυτά της κρεμαστής λεκάνης, μπορούν να επιτευχθούν με την τοποθέτηση λεκάνης δαπέδου. Φυσικά, δεν είναι το ίδιο εύκολος ο καθαρισμός στα σημεία πίσω από τη λεκάνη, αλλά είναι ένας λιγότερο δαπανηρός τρόπος για να κρύψετε το καζανάκι και να εξοικονομήσετε χώρο. Οι λεκάνες δαπέδου χωρίζονται σε (α) απλές και (β) back to the wall. Οι απλές λεκάνες δαπέδου συνδυάζονται με καζανάκια υψηλής πιέσεως, ενώ οι back to the wall συνδυάζονται με εντοιχιζόμενα καζανάκια χωρίς μεταλλικό πλαίσιο. Τέλος, είναι σημαντικό να επιλέξετε πισωστόμια λεκάνη αν η αποχέτευση είναι στον τοίχο και κατωστόμια αν η αποχέτευση είναι στο πάτωμα.

ΛΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ

Οι λεκάνες δαπέδου με επικαθήμενο καζανάκι πορσελάνης, είναι οι πιο συνηθισμένες λεκάνες, καθώς υπάρχουν στα περισσότερα σπίτια. Τα πλεονεκτημάτά τους, σε σχέση με τις υπόλοιπες λεκάνες, είναι η εύκολη εγκατάστασή και η εύκολη αντικατάστασή τους. Επίσης, χωρίζονται και αυτές σε απλές και back to the wall, όπως και σε πισωστόμιες ή κατωστόμιες.

ΛΕΚΑΝΕΣ Back To Wall

Οι λεκάνες Back To Wall (btw) είναι οι λεκάνες που εφάπτονται στον τοίχο και έχουν ως αποτέλεσμα την απόκρυψη του σωλήνα της αποχέτευσης.  

ΛΕΚΑΝΕΣ RIM OFF

Οι λεκάνες με την τεχνολογία Rim Off, δεν διαθέτουν εσωτερικό χείλος, με αποτέλεσμα να μην μαζεύεται πουρί και να είναι πολύ εύκολος ο καθαρισμός τους. Η έκπλυση γίνεται με στροβιλισμό, δηλαδή το νερό κατευθύνεται κυκλικά, εξασφαλίζοντας τον άριστο καθαρισμό του εσωτερικού της λεκάνης. Κάποιες λεπτομέρειες μπορεί να αλλάζουν από κατασκευαστή σε κατασκευαστή, αλλά η ουσία είναι ο εύκολος καθαρισμός της λεκάνης με την ελάχιστη προσπάθεια.